Vervolg 'Over de Vloer' niet uitgesloten

Martijn van Veen

Zanger Gerard Joling sluit een nieuw seizoen van het succesvolle programma Joling & Gordon Over de Vloer niet uit. Dat zei hij vanmorgen in een interview met Radio 538. De kans dat het seizoen er daadwerkelijk komt is echter gering, maar wel aanwezig.

"Ik hoor het wekelijks terug van mensen, waar ik ook kom. Die zeggen dan: "Komt dat Joling & Gordon over de vloer nou nooit terug?" Ik zeg nooit 'nooit'. Het gaat vaak in emoties. Het heeft te maken met geld en tijd en het spreiden van de carrières," aldus Joling. "Als het gebeurt, sta ik er echt wel voor open. Ik sta er niet onwelwillend tegenover."

De zanger denkt echter dat er geen nieuw seizoen komt door de ruzie met Gordon. "Gordon wil mij nooit meer zien, heb ik van de week nog in een uitgebreid interview gelezen. Er is ook wel iets te veel gebeurd. Daar wil ik ook niet over in detail treden," aldus Geer. Aan de andere kant denkt Gerard dat de ruzie wel uitgepraat kan worden. "Ik ben het met je eens. De vraag is dan over het programma: "Zou je het doen?". Je moet je afvragen of het nog werkt," aldus Gerard in het interview met Radio 538.