Whitney Houston weert drugs

Redactie
De Amerikaanse popdiva Whitney Houston vindt drugs nog steeds een verleidelijk verzetje. Toch biedt ze weerstand tegen de verlokkingen. Dat vertelde de 46-jarige zangeres in een interview met Oprah Winfrey dat gisteren op de Amerikaanse televisie te zien was, een vervolg op de bekentenissen een dag eerder.

Houston, die op dit moment hard bezig is met een comeback, laaft zich nog wel aan alcoholische genotsmiddelen, maar marihuana en cocaïne heeft ze in de ban gedaan. De niet-zichtbare wereld helpt haar daar bij. "Ik weet dat God van mij houdt", zei Houston tegen het talkshowfenomeen. In de beleving van Houston hielp God haar ook toen haar ex-man Bobby Brown, van wie ze in 2007 scheidde, de hitzangeres emotioneel uitbuitte.

Het leven van Houston werd de afgelopen jaren gekenmerkt door persoonlijke misère. Het gebruik van verdovende middelen liep in haar tijd met Brown zelfs zo uit de hand dat haar moeder op een dag voor de deur stond met een dwangbevel om haar naar een afkickkliniek te sturen.