Man ramt seksshop om speeltje te jatten

Djeez

In Brownhelm, een deelgemeente van de stad Lorain County in de Amerikaanse staat Ohio, had een man vorige week woensdag wel heel veel haast met een nieuw seksspeeltje. De man ramde met zijn auto de seksshop, liep naar binnen, en stal een seksspeeltje. Gelukkig heeft de bewakingscamera alles gefilmd.

"Wanhopige mensen doen wanhopige dingen", zegt Tracy Holmes, bedrijfsleider van AdultMart, de winkel . "Toen ik hier om zes uur 's ochtends aankwam, zat er geen deur meer in het pand." Ze is maar wat blij dat de seksshop over een zeer geavanceerd bewakingssysteem beschikt, dat iedere beweging van de man heeft gefilmd.

Volgens de beelden rijdt de man in een bordeauxrode of paarse Dodge Neon, ramt hiermee de achterdeuren en stapt uit. Hij pakt het 300 dollar kostende seksspeeltje, gooit een goedkoper model weg en stap in zijn nog lopende auto en rijdt vervolgens door de voordeuren weer naar buiten.

Volgens Holmes zou de man kunnen zijn afgeschrikt door het luide alarm, of hoefde hij verder niets anders. Volgens de beelden kijkt hij namelijk niet rond of er nog anders iets van zijn gading is. "Het kan ook zijn dat hij al eerder de winkel heeft verkend, omdat hij precies wist waar hij liep."

Volgens AdultMart heeft de man voor vele tienduizenden dollars schade veroorzaakt. Hij ramde met zijn auto zes deuren kapot en liep over een bewakingssysteem van 20.000 dollar. En dat allemaal om een seksspeeltje te stelen. "Misschien was hij verlegen", vermoedt een rayonmanager van de seksshopketen. "Wat een perverse idioot."

Holmes moet nog steeds haar hoofd schudden om alle schade. "Als iemands iets extreems wil, gaat hij tot het uiterste om dit voor elkaar te krijgen", besluit ze. 


Gelukkig hebben we de beelden nog...