Brown betuigt spijt voor mishandelen Rihanna

Redactie

"Ik heb een fikse fout begaan. Daar heb ik nu maar mee te leven. Ik wou dat ik het terug kon draaien." De Amerikaanse zanger Chris Brown betuigt in de tv-show van Larry King op CNN morgenavond openlijk spijt voor het afranselen van zijn voormalig partner zangeres Rihanna in februari dit jaar.

CNN liet gisteren al een voorproefje van het interview zien. Browns tv-optreden is het eerste sinds zijn arrestatie. De zanger vertelde tegen King dat hem nog steeds niet duidelijk is wat hem die avond nu precies bezielde om tot de fikse mishandeling over te gaan. Ook Browns moeder verklaarde niet te snappen wat haar zoon bezielde. "Chris is nooit een gewelddadig persoon geweest. Nog nooit."

Enkele dagen na de mishandeling gaf de zanger zichzelf aan bij de politie. De zanger werd door de rechter veroordeeld tot 1400 uur taakstraf en het volgen van een cursus over huiselijk geweld. Ook mag de zanger de komende vijf jaar geen contact hebben met de zangeres. Iets wat de zanger lijdzaam moet ondergaan: "Ik hou nog steeds van haar."


Brown betuigt spijt voor mishandelen Rihanna  (foto: DAG)