Kim Lian richt zich op zangcarriere

Redactie

Musicalster Kim Lian van der Meij wil voorlopig geen musicals meer doen, maar zich volledig richten op popmuziek.

Ze heeft ook afgerekend met haar meisjesachtige imago en hoopt nu een ruige popster worden. Samen met de Zweedse zangeres en popster Linda Bengtzing nam ze in Maarssen de clip op voor het nummer ‘I'm not that kinda girl’. In de clip zijn ze te zien als twee wilde meiden in sexy outfits tussen de rook en tanks, meldt De Telegraaf.

De twee zangeressen delen dezelfde producer en hebben veel overeenkomsten. "Voor de dansrepetities stonden we in ons ondergoed nog even naast elkaar, en dan zie je dat. We verven alle twee ons haar nogal graag, hebben beiden dezelfde energie en zijn nu ook allebei moeder", aldus de 28-jarige zangeres.  Lian van der Meij had eerder een hit in Zweden met de  plaat Teenage Superstar.

De zangeres wil zich voorlopig helemaal richten op popmuziek.  "Even geen musicals meer voor mij, alleen een klein gastrolletje in ONM. Ik heb een platencontract kunnen krijgen, en dat is best bijzonder in deze 'downloadtijd'."

Kim Lian van der Meij heeft een relatie met de Zweedse platenproducent Daniel Gibson. Ze sluit niet uit ooit naar Zweden te emigreren. "Sinds ik Daniel ken, heb ik wat met dat land. De rust en het natuurschoon. Alleen werd het op den duur wel erg rustig voor mij. Er kwamen op een hele dag dan alleen een auto en een fiets langs. Toch denk ik ooit nog eens in Zweden te gaan wonen", aldus de zangeres in hetzelfde interview.