Nieuwe NPS-show voor Sylvana Simons

static
Sylvana Simons gaat een muziekprogramma presenteren voor de NPS. De omroep gaat in het najaar op zondagmiddagen het muziekprogramma Sylvana's Choice uitzenden, meldde een woordvoerster van de zendgemachtigde gisteren. De show is te zien via Nederland 2 (17.05 uur).

In het programma is onder meer aandacht voor het muziekproject In A Cabin With. Daarin reizen Nederlandse muzikanten en bands naar bijzondere plekken in het buitenland om daar - vaak met lokale muzikanten - een album op te nemen. De NPS zendt vanaf 20 september drie recente sessies uit van dit project. Sylvana's Choice laat opnames zien die gemaakt zijn in Canada, Mexico en Thailand.

Op zondag 20 september zijn Alvin Lewis (Giovanca) en Steye (DOX) in Canada te zien. Zij verbleven in het ijskoude Canadese Ottawa (-30 C) in een oude gevangenis en maakten opnames in een oud gerechtsgebouw, samen met acht Canadese muzikanten. Op 27 september staan Paul Willemsen (Zuco 103) en Stan Vreeken (Along Came Stan) in de schijnwerpers terwijl ze opnemen in Mexico. Op 4 oktober is Kyteman te zien in Thailand. Hij nam tracks op in Bangkok. Ze werden opgenomen met het Bangkok Symphonic Orchestra, aangevuld met onder meer het geluid van 25 bellen uit een Thaise tempel.