Heidi Montag nog niet klaar met verbouwen

Redactie
Heidi Montag uit de Amerikaanse realitysoap The Hills siert niet alleen de voorkant van het septembernummer van Playboy, maar onthult in het blootblad ook wat ze aan zichzelf heeft laten veranderen. En ze zegt zeker nog niet klaar te zijn met plastische chirurgie, aldus het Amerikaanse entertainmenttijdschrift People vandaag.

"Toen ik aan het winkelen was voor mijn borsten, wilde ik het allerbeste", vertelt Montag. "Dus bladerde ik door een aantal Playboys." De 22-jarige realityster, die sinds april is getrouwd met The Hills-collega Spencer Pratt, liet haar borsten vergroten en onderging een neusoperatie. "Ik wil nog wel wat verbeteringen doen. Als ik ouder word, kan ik dat wel gebruiken. Ik denk dat ik mijn borsten nog wel iets groter wil laten maken voor Spencer."

Dat er in thuisland Amerika veelvuldig negatief wordt gepraat over de blondine maakt haar niets uit. "Als vrouwen niet jaloers op je zijn, over je praten en je naar beneden halen, ben je een nerd en dat zou ik nooit willen zijn."

De Grote Verbouwing seizoen 52315  (foto: ANP)