Michael Jackson begraven

Angelo (Frambozenpudding)

De King of Pop heeft eindelijk een laatste rustplaats. Michael Jackson is, ruim een maand na zijn overlijden, in een besloten kring begraven op een geheime plaats. Er waren geen fans aanwezig. Volgens de Daily Mail is Jackson bijgezet in Forest Lawn, een kerkhof voor beroemdheden gelegen in Hollywood Hills.

De geruchten gingen dat Michael Jackson naast zijn grootmoeder Martha begraven zou worden. Omdat zijn familie dit een te voorspelbare plek vond, is besloten hem elders te begraven. Buiten zijn familie weet niemand waar Jackson precies begraven ligt.

Toch is Jacksons familie bang dat fans achter de geheime plek zullen komen en grafschennis zullen plegen. Zijn broer Jermaine Jackson zei in een interview dat hij vreest voor het lichaam van Michael Jackson. Hij verwees naar het lichaam van Elvis Presley, dat ook verplaatst moest worden. Als het te riskant wordt om het lichaam daar begraven te houden, zal er een andere plek gezocht worden. Mogelijke plekken zijn Neverland, privétuinen, rustige plekken op het kerkhof of verschillende mausolea.

Michael Jackson overleed op 25 juni op 50-jarige leeftijd aan een hartstiltand. Sindsdien zwerven er allerlei speculaties rond over de dood van de King of Pop. Zijn lijfarts wordt officieël verdacht van doodslag.