Marc-Marie Huijbregts terug bij DWDD

Redactie
Cabaretier Marc-Marie Huijbregts keert begin september weer terug als vaste tafelheer bij de VARA-talkshow De Wereld Draait Door. Dit zei Huijbregts vandaag in Amsterdam, waar hij interviews gaf over zijn recente reis naar Kenia voor het NCRV-programma 'Marc-Marie in 't wild' dat vanaf 8 september is te zien op Nederland 3.

Huijbregts was twee seizoenen lang telkens op vrijdagavond de sidekick van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk, totdat hij daar vorig jaar december tijdelijk mee stopte. Hij kon de wekelijkse klus niet combineren met het toneelstuk Hotel Atlantico, waarin hij een rol had.

Bij het inplannen van zijn komende theaterprogramma Marc-Marie Punt zorgt Huijbregts ervoor dat hij op de vrijdagavonden niet op het podium hoeft te staan en tijd heeft om aan te schuiven bij De Wereld Draait Door, dat op maandag 31 augustus weer begint. "Ik miste De Wereld Draait Door gewoon veel te erg", zegt Huijbregts. "Tafelheer is een ideale rol voor mij. Sommige gasten voelen zich zo op hun gemak, dat ze mij soms meer vertellen dan aan Matthijs."

Huijbregts keerde deze week terug uit Kenia, waar hij voor de achtdelige NCRV-serie 'Marc-Marie in 't wild' op zoek ging naar wilde dieren. In elke aflevering probeert Huijbregts zichzelf met een beest te laten fotograferen door wildlife- en survivalexpert Bart de Haas.