Kelly Hildebrandt trouwt Kelly Hildebrandt

Redactie

In de Amerikaanse staat Florida treedt Kelly Hildebrandt later dit jaar in het huwelijk met Kelly Hildebrandt. Het stel leerde elkaar vorig jaar kennen via de vriendensite Facebook.

Uit verveling zocht de 20-jarige Kelly Hildebrandt (v) uit Florida op een avond op of er naamgenoten op de site stonden. De 24-jarige Kelly Hildebrandt (m) uit Texas reageerde. De twee begonnen te mailen en te bellen en na verloop van tijd hingen ze dagelijks uren met elkaar aan de telefoon.

Toen Kelly (m) na een paar maanden naar Florida afreisde voor een persoonlijke kennismaking met zijn naamgenote was het snel bekeken. De trouwerij staat in oktober gepland.

De twee hebben al eens een probleempje ondervonden doordat ze hetzelfde heten: een reisagent annuleerde een ticket voor een cruise, omdat hij dacht dat iemand per ongeluk dubbel had geboekt. Om verwarring te voorkomen staat op hun trouwkaart ook beider tweede naam vermeld: Katrina en Carl. Een ding weten ze zeker: geen van hun eventuele kinderen zal Kelly heten.


Kelly Hildebrandt en Kelly Hildebrandt  (foto: DAG)