Miskraam Jordan vlak voor breuk met Peter Andre

Redactie

Fotomodel Jordan heeft een miskraam gehad vlak voor haar scheiding van zanger Peter Andre. De Britse tabloid The Sun meldt gisteren dat het drama Jordan overkwam enkele weken voor de break-up - ze was toen tien weken zwanger.

Jordan vertelt hoe ze op 13 april van de dokter hoorde dat het mis dreigde te gaan. Een paar dagen later moest ze terugkomen voor verdere controle. ‘Ik dacht steeds: het gaat helemaal goedkomen, hij zal straks een hartslag laten zien.’ Maar toen kwam het akelige nieuws: ‘Hij is dood, hij is er niet meer.’

Peter Andre's woordvoerder heeft laten weten dat Peter woest is dat Katie praat over de miskraam. ‘Het was ook Peters kind en Peter is kapot en woest dat Kate ervoor gekozen heeft dit in de openbaarheid te brengen. Het is een privékwestie.’

J
ordan heeft een gehandicapt zoontje, Harvey (7) en twee kinderen van Peter Andre: zoon Junior (4) en dochter Princess Tiáamii (2)

De Australische zanger liet het fotomodel in mei in de steek, nadat hij ontdekte dat ze wel heel erg close was met haar paardrijleraar Andrew. Maar Jordan beweert dat ze nooit een affaire heeft gehad met de paardenman.


Miskraam Jordan vlak voor breuk met Peter Andre  (foto: DAG)