Tipgeld van 20.000 euro voor moord Spaubeek

Veerle (Volpez)

Wie de gouden tip heeft die leidt tot de oplossing van de moord op Marie-José Mullens in Spaubeek afgelopen mei, kan een beloning van twintigduizend euro tegemoet zien. Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht meldt dat.

Mullens (56) werd half mei dood aangetroffen bij een brand in haar huis aan de Zandstraat in de Limburgse plaats. Ze lag in de badkuip en was door geweld om het leven gebracht. De deur naar het huis was geforceerd en vermoedelijk werd de brand aangestoken om de moord op de vrouw te verdoezelen.

De auto van Mullens werd in de buurt van haar huis teruggevonden, maar deze stond op een ongebruikelijke plaats wat vragen oproept bij de politie. De avond voor de moord was Mullens met de auto naar een eindexamenfeest geweest, maar getuigen laten weten dat de opvallende blauwgrijze cabriolet toen ook al op de plek waar de auto later gevonden werd stond.

Wie meer wil weten over deze zaak, kan kijken op de website van Opsporing Verzocht. Mocht je een tip hebben voor de politie, dan kan je contact opnemen via het gratis telefoonnummer van de politie Limburg-Zuid 0800-6070.