FOK!radio met meer vrouwen op de radio

FOK!radio (FOKradio)
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Vrouwen op de radio zijn een zeldzaamheid. Mannen als Edwin Evers, Ruud de Wild, Giel Beelen en Rob Stenders zijn bekend. Maar hoeveel vrouwen ken je die op de radio zitten? De Vereniging Veronica wilde daar wat aan doen en heeft de RadioBitch Awards in het leven geroepen. Morgen worden ze opnieuw uitgereikt aan vrouwen die bijvoorbeeld nieuwslezen, dj'en of presenteren op de radio. Maar is het echt zo slecht gesteld met de hoeveelheid vrouwen op de radio? En wat moet daaraan gebeuren? We gaan het vragen aan de organisatie van de RadioBitch Awards. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Wat vind jij, moeten er meer vrouwen op de radio? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten gaan namelijk vanaf vandaag ook hun kunsten laten horen in FOK!radio. FOK!ker Bazbo trapt vanavond af. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!