FOK!radio over de downtime en Curaçao

FOK!radio (FOKradio)
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het was even wennen voor admin Breuls. Voor het eerst was hij niet betrokken bij een update aan het serverpark op FOK!. Gisteren waren alle FOK!-sites down voor een update aan de database. Maar Breuls zit op Curaçao, wat natuurlijk ook niet gek is. Hoe het daar met hem gaat of zijn vingers jeukten gisteren, horen we van hem zelf. Want we leggen vanavond contact met het eiland. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Over die update en downtime gaan we nog even bellen met de IT-admin Iteejer. Hij heeft gisteren staan schroeven aan de server.

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. In Art Café 'Sam Sam' in Apeldoorn stonden de columnisten Bazbo en TheGrandWazoo gisteren uit eigen werk voor te lezen. Hoe dat was horen we van Bazbo! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!