Micky Hoogendijk voelt zich schuldig

Redactie

Micky Hoogendijk (38) vertelt aan tijdschrift Grazia dat ze zich schuldig voelt tegenover de dochter van haar nieuwe vlam Adam Curry (42). Ze ging er immers met haar vader vandoor, die nu met moeder Patricia Paay in een scheiding ligt.

Het leven van voormalig soapster Micky was prima op orde, totdat Adam in haar leven kwam, "En ineens stapt er dan iemand je leven binnen waarvan je zegt: You complete me. Het voelde zo goed." Micky maakte dan ook de stap om met de getrouwde Adam een relatie aan te gaan.

Radioman Adam Curry was  ongelukkig met zijn vrouw Patricia Paay, "Ik was aan het sterven, And she woke me up. Met Micky kwam de kleur terug’. Micky heeft nergens spijt van: ‘Adam straalt en bloeit op bij mij, daar hoef ik geen sorry voor te zeggen", verklaart Micky.

Wel heeft ze het te doen met de 18-jarige dochter Christina, "Als ik Christina was en de nieuwe vriendin van mijn vader werd op deze manier geïntroduceerd, zou ik ook denken: Wat een kuthoer flikker op. Dat beeld klopt alleen niet, de feiten liggen anders.", aldus Micky. Ze vindt het sneu dat de dochter van haar nieuwe vlam moet lijden onder de scheiding.


Micky Hoogendijk voelt zich schuldig  (foto: DAG)