Henry Ian Cusick (Lost) zit aan tieten collega

Djeez

Naar nu is uitgekomen heeft Henry Ian Cusick zich twee jaar geleden niet al te netjes gedragen. Cusick, die in de serie 'Lost' de rol van Desmond Hume op zich neemt, heeft zijn hoofd op de boezem van een collega gelegd en er met zijn handen in geknepen. Dat beweert het slachtoffer, ABC-medewerkster Chelsea Stone, althans. Stone beweert ook dat de acteur haar ongewild op de mond zou hebben gezoend en hij haar kont heeft aangeraakt.

De handtastelijkheden zouden al in 2007 hebben plaatsgevonden. Destijds heeft Stone hiervan melding gemaakt bij haar baas, maar die wimpelde de zaak af. Zij moest Henry met rust laten, vertelde haar baas. Nog geen twee weken later kreeg Chelsea de zak, volgens ABC omdat de aanklacht wegens ongewenste intimiteiten niet gegrond was.

De vrouw heeft vrijdag een officiële aanklacht ingediend tegen Henry Ian Cusick en zender ABC. Stone wil nu geld zien van haar ex-werkgever. Hoe hoog het bedrag is, is niet bekend. Maar aangezien de vrouw er tien jaar heeft gewerkt, zal de eis niet mals zijn.