Robert ten Brink wordt vierde Topper

Djeez

De droom van Robert ten Brink komt uit. De immer goedlachse presentator mag zich namelijk voegen bij niemand minder dan de Toppers. Niet dat het trio nu een kwartet wordt, want Ten Brink mag slechts een nummer meezingen.

Robert liet gisteren aan de Telegraaf weten dat hij maar wat graag een keer zou willen optreden met de drie heren. RTL Boulevard besloot de presentator daarom gisteren te verrassen.

Met een smoes werd Robert door het showbizzprogramma aan de telefoon gelokt. Ten Brink dacht dat hij namelijk mocht vertellen over het televisieprogramma 'Laat ze maar lachen'. Robert neemt het stokje over van Ron Brandsteder en is dus de nieuwe presentator. Al snel bleek de oubollige show niet de reden te zijn voor het interview.

"Robert, je mag met ons een nummer komen zingen in de Arena", vertelde Gordon ineens. Robert viel zowat van zijn stoel van verbazing. "Dat meen je niet! Is dit serieus? Ik ben een topper! Eindelijk A dream comes true!", riep hij uit.

Na het gesprek kon de presentator het nog steeds niet geloven. Om te verifiëren dat hij niet in de zeik werd gezet, belde hij nog maar even met RTL Boulevard. Deze kon het nieuws gelukkig bevestigen. Welk nummer Robert zal meezingen is nog niet bekend.