[upd] Joran gespot met Terror Jaap

Veerle (Volpez)

Na enige tijd ondergedoken te zijn geweest, lijkt Joran van der Sloot zelf de publiciteit op te zoeken. Van der Sloot is namelijk met Terror Jaap (winnaar van de Gouden Kooi) gespot tijdens een dinertje in Breda. Zij zouden tijdens dit diner gesproken hebben over een optreden in het nieuwe televisieprogramma van Terror Jaap dat op korte termijn op de buis zal verschijnen.  

Volgens weekblad Party komt Van der Sloot in het televisieprogramma met een 'schokkende onthulling'. Het werkoverleg van Terror Jaap en Joran van der Sloot werd vastgelegd door fotograaf Dennis van Tellingen. Wanneer het programma op de buis verschijnt is, vooralsnog onbekend.

Van der Sloot kwam in 2005 in het nieuws na de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway op 30 mei van dat jaar. Joran zou een ontmoeting hebben gehad met de Amerikaanse die op Aruba op vakantie was. Waarschijnlijk was hij de laatste die het meisje levend heeft gezien.

Update: 10:12 uur:
Joran heeft meegewerkt aan de pilot voor een talkshow van Jaap. Hierin nam Joran plaats aan een leugendetector. Het programma is nog niet verkocht aan een zender. Met Joran als gast hoopt Jaap snel een omroep te vinden.

Overigens zal Jaap komend weekend ook te zien zijn in de kickoff van The Bunker. Wellicht vertelt hij daar meer over de ontmoeting.

Met dank aan Paul voor de submit.