Inbraak live gestreamd via internet

Djeez

Jeanne Thomas uit Boyton Beach heeft veel profijt gehad van haar webcam. Nadat er al menig maal in haar huis in Florida was ingebroken, besloot de vrouw een webcam te installeren om haar woning in de gaten te houden. Niet veel later bleek het al raak.

Op haar werk hield ze de beelden van haar webcam in de gaten. Toen ze ineens twee mannen in haar woonkamer zag, belde ze gelijk de politie. "Ik zit naar een live verbinding met huis te kijken en zie een zwarte man mijn huis beroven", zo laat de geluidsopname van 911 van deze week horen. "Hij is nu in mijn slaapkamer. Ik zie mijn kat lopen, die is door het dolle heen. Schiet alsjeblieft op!"

De toegesnelde agenten wisten het tweetal van negentien en twintig jaar op heterdaad te betrappen. Ook twee twintigjarige medeplichtigen die buiten de boel in de gaten hielden werden gearresteerd. Op het bed van Jeanne werd de buit, bestaande uit een flatscreen en een spelcomputer, door de politie aangetroffen.

Na de inbraak besloot de politie het filmpje op internet te zetten. Dit kon, omdat de Amerikaanse de beelden ook op haar harde schijf had bewaard. Aan het einde van het filmpje zijn agenten te zien, die met getrokken pistolen het huis doorzoeken.


Zo zie je maar weer, de politie is je beste vriend
 
Met dank aan hole1988 voor de submit