Erfenis Kurt Cobain verdwenen

Monique Verlind (DJMO)

Courtney Love is het geld van wijlen haar man, Kurt Cobain, kwijt. De erfenis lijkt volledig in het niets verdwenen te zijn, maar niet omdat Love alles opgesnoven zou hebben. De miljoenen zouden zijn verduisterd door fraudeurs die haar naam hebben gebruikt. 

The New York Post beweert dat de mensen die verantwoordelijk waren voor het beheren van de erfenis, ook verantwoordelijk zijn voor het laten verdwijnen van bijna 750 miljoen dollar. Dit zouden ze gedaan hebben door de identiteit van Courtney en haar dochter Frances Bean te gebruiken. 

De sofi-nummers van zowel Kurt, Courtney en Frances zouden gebruikt zijn om bankrekeningen te openen, huizen te kopen en deze weer te verkopen. Vele miljoenen zouden op deze manier zijn witgewassen volgens de familieadvocaat. 

De advocaat vertelt: "We vonden een heel netwerk van huizen die werden gekocht, doorverkocht en gebruikt om geld wit te wassen, voor een bedrag dat oploopt tot 500 miljoen dollar." Hij gaat verder: "Elk huis dat we kunnen redden, schenken we aan mensen die door de crisis geen dak meer boven hun hoofd hebben."

"Momenteel hebben we slechts 30 miljoen kunnen terugvinden. Courtney kwam pas achter de fraude toen het geld al weg was. We werken nu met de autoriteiten samen om de daders te vervolgen.

"Nevermind"

Op het forum kun je ook terecht voor nieuws uit Hollywood!
Met dank aan mouthman voor de submit.