Fortis annuleert vergaderingen

Redactie

Omdat de algemene vergaderingen die gepland waren op 8 en 9 april niet over alle agendapunten rechtsgeldig zullen kunnen stemmen, heeft de Fortis-holding besloten deze vergaderingen te annuleren. Alle agendapunten komen nu aan bod op 28 en 29 april. Dat blijkt uit een financiële advertentie in de Vlaamse krant De Tijd van gisteren.

Fortis-holding roept zijn aandeelhouders nu op deel te nemen aan de algemene vergadering van Fortis SA/NV die zal plaatsvinden op dinsdag 28 april om 10.30 uur in Flanders Expo in Gent. De AV van Fortis NV vindt plaats op woensdag 29 april om 10.30 uur in de Jaarbeurs van Utrecht.

Op deze vergaderingen zullen de aandeelhouders zich moeten uitspreken over de deal met BNP Paribas, over de jaarrekeningen 2008 en over de samenstelling van de raad van bestuur.

De raad van bestuur van Fortis-holding telt momenteel slechts drie leden. Fortis-holding stelt vijf bijkomende kandidaat-bestuurders voor: Frank Arts, Guy de Selliers de Moranville, Roel Nieuwdorp, Lionel Perl en Jin Shaoliang.


Fortis annuleert vergaderingen  (foto: DAG)