Gluurder bekent schuld aan seriegluren

Maffemuts (maffemuts)

De 45-jarige Brian L. heeft van de politie de bijnaam 'Peeping Tom' meegekregen nadat hij in de meisjeskleedkamer op de Brighton High School werd betrapt op het begluren van dames onder de douche.

Hem is ten laste gelegd dat hij in ieder geval vijf keer gegluurd zou hebben in de doucheruimte terwijl er dames stonden te douchen. Ook werd hij beschuldigd van inbraak en poging tot ontucht, hier was echter niet voldoende bewijs voor.

De man werd vorig jaar in oktober betrapt door de dames, een van hen zag iets 'verdachts' en trok het gordijn weg, ze troffen daar Brian L. aan met de broek op zijn enkels. Hij trok snel zijn broek omhoog en vluchtte de kleedkamer uit. Een aantal dames rende achter hem aan over de parkeerplaats van de school, daar belden ze de politie. Nadat deze gearriveerd was, werd Brian L. aangehouden.

Dit is niet de eerste keer dat de man met de politie in aanraking kwam voor een dergelijk vergrijp, de aanklager maakt zich dan ook ernstige zorgen over Brians gedrag. Op 24 april is de definitieve uitspraak in deze zaak.