FOK!radio: Big Brother Bart en 'Pappie's kleine meid'

FOK!radio (FOKradio)
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

FOK! is groot geworden dankzij Big Brother. Zo'n 10 jaar geleden begon de eerste versie van het reallife-programma. En zaten we toen alleen te FOK!ken over wat Bart, Ruud en Sabine aan het doen waren, nu kunnen we er zelf deel van uitmaken! De winnaar van Big Brother I, Bart Spring in 't Veld, stort zich namelijk opnieuw in de reality-series en FOK! doet mee. 35 camera's, 25 dagen, 8 personen en 1 donkere bunker, en de kijker bepaalt wat er gebeurt. Back to basics in 'The Bunker'. Wat is daar nou de bedoeling van? En wanneer kunnen we het zien? En... wie zitten erin? We horen het vanavond van Bart zelf. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Hoe is het om als zeventienjarige al op straat te moeten leven? Stephanie-Joy Eerhart moest wel en heeft er nu een boek over geschreven. 'Pappie’s kleine meid slaapt op straat' werd al gelezen door bijvoorbeeld admin Yvonne, en die was er flink van onder de indruk. "Geen geroutineerde schrijver, maar een meisje van de straat met een uitzonderlijk talent waarvan ik enorm hoop dat ze overeind blijft en haar talent kan ontwikkelen." Wij hebben Stephanie-Joy Eerhart vanavond aan de telefoon.

We krijgen een bijzondere update van FOK!sport en al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum komen van FA Shmoopy.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!