Beroepsroddelaar Hilton gehuldigd door sterren

Redactie

Beroepsroddelaar Perez Hilton blijkt het erg goed te kunnen vinden met zijn potentiële 'slachtoffers'. Hilton, die op zijn razendpopulaire weblog regelmatig de spot drijft met beroemdheden, mocht een niet gering aantal sterren verwelkomen op zijn extravagante verjaardagsfeestje, meldden Amerikaanse media vandaag.

Zo stonden Christina Aguilera, the Jonas Brothers, Paris Hilton and Kim Kardashian in de rij om Perez, wiens echte naam Mario Armando Lavandeira luidt, te feliciteren met zijn verjaardag. Voor veel internetters heeft de blogger tradionele media vervangen als voornaamste bron van informatie over de uitspattingen van beroemde Amerikanen.

Er is de sterren dan ook alles aan gelegen om de invloedrijke celebrity-blogger te paaien. Perez heeft dagelijks miljoenen bezoekers op zijn site en is in tegenstelling tot veel Amerikaanse roddelbladen niet schatplichtig aan adverteerders en publicisten. Beroemdheden die bij hem in ongenade vallen worden voor een miljoenenpubliek vernietigend afgekraakt.

Voor meer shownieuws kijk je natuurlijk even op het Forum!


Beroepsroddelaar Hilton gehuldigd door sterren  (foto: ANP)