Verfilming MacGyver in de maak

Djeez

Goed nieuws voor diegene die is blijven hangen in de eighties. Een van de leukste series van de jaren tachtig wordt namelijk verfilmd. New Line Cinema heeft namelijk een verfilming van MacGyver in de pijplijn zitten.

New Line Cinema beseft gelukkig dat het niet zo eenvoudig is om alle actie op het witte doek te laten projecteren. De filmmaker hoopt dan ook dat ze goede schrijvers weten te strikken die een leuke en avontuurlijke film kunnen maken.

De serie, met als hoofdpersoon geheimagent Angus MacGyver, liep van 1985 tot 1992. MacGyver, een glansrol van Richard Dean Anderson, hield wereldwijd miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd. Op het schoolplein werden de volgende schooldag uitgebreid de spectaculaire reddingsacties van de tv-held besproken. Met zijn multifunctionele zakmes wist MacGyver zich namelijk uit elke situatie te bevrijden.

De film zal worden gemaakt door de producers Dino en Raffaella De Laurentiis. Het duo was eerder al verantwoordelijk voor films als Flash Gordon en Hannibal.


Jeugdsentiment!