FOK!radio: Moderators van de Telegraaf in FOK!radio

FOK!radio (FOKradio)
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Scheldkanonnades, doodsverwensingen en FiPo's zijn niet alleen een probleem van FOK!. Ook bij grote nieuwssites als de Telegraaf is er een mogelijkheid om te reageren en dus ook om ellende als comment te plaatsen. Het bedrijf Novia Facts uit Almere zorgt voor de moderatie van de websites van de Telegraaf. Hoe gaan zij te werk? Wat komen zij zoal tegen en vooral: wat vinden ze van de moderatie op FOK! We gaan het aan ze vragen, want ze zijn live in de uitzending van FOK!radio. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Hoe vind jij de moderatie op FOK!? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Van Nuongirl horen we de update van FOK!sport. Natuurlijk horen we ook weer al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy en de PR-update van BrandX.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!