Arrow krijgt geen uitstel van betaling

Redactie
Agentschap Telecom hoeft geen uitstel van betaling te verlenen aan Arrow Jazz FM en Arrow Classic Rock. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam beslist, liet een woordvoerder van het Agentschap Telecom vandaag weten.

De eigenaar van de radiozenders had een kort geding aangespannen om meer tijd af te dwingen voor het oplossen van de betalingsachterstand van in totaal bijna 9 miljoen euro. De zenders hebben tot en met morgen de tijd om de gehele betalingsachterstand weg te werken, anders trekt de toezichthouder de vergunningen in. De FM-uitzending moet dan op 11 maart 0.00 uur zijn beëindigd.

"We zijn tevreden dat de rechter ons besluit heeft gehandhaafd. Het betekent dat we zorgvuldig en weloverwogen hebben gehandeld. Het was bovendien ook niet uit te leggen aan al die vergunninghouders die wel op tijd betalen. Hoe vervelend ik het ook vind voor de luisteraars, wij zullen erop toezien dat de uitzendingen van beide radiostations uiterlijk 11 maart worden beëindigd", reageert directeur-hoofdinspecteur Marita Schreur van Agentschap Telecom.