Geen pinda maar ruggenwervel in M&M

Monique Verlind (DJMO)

J. Paulette Potts uit Atlanta, Amerika, zal niet gauw M&M's meer kopen nadat zij in plaats van een pinda een stukje ruggengraat aantrof in haar zakje. Volgens eigen zeggen vond ze het stuk bot in een blauwe M&M, nadat ze de chocola eromheen had verwijderd. Ze verklaart: "Die M&M kreeg ik echt niet kapot gebeten. Ik verwijderde de chocola, en trof dit beentje aan."

Ze bracht het bot naar een hoogleraar biologie. Deze trok de conclusie dat het afkomstig was van een klein zoogdier: "Het is een ruggenwervel van hoger in de wervelkolom. Het dier lag wellicht al een tijd te ontbinden, want er zit geen vlees meer aan." De reden dat hij zo zeker van zijn zaak is, is omdat de wervel hol is. Er zouden zenuwen door gelopen hebben, aldus professor Larry Blumer. 

Mars, het bedrijf dat de M&M's produceert, reageert op Foxnews.com met de verklaring: "Onze kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. We onderzoeken de zaak. We evalueren het product. We zitten midden in het evaluatieproces, dus kunnen op dit moment nog geen conclusies trekken." Hij wijst er op dat alle producten worden geontroleerd in een serie strikte processen. 

Voor een foto van het stuk bot kijk je hier.  

 
de vrouw zal niet zo happy zijn geweest
Met dank aan Daouf voor de submit.