FOK!vrouwen live in de studio van FOK!radio

FOK!radio (FOKradio)
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

FOK! is de laatste tijd professioneler geworden. Zowel intern, als de communicatie naar buiten. Daarnaast is het aantal prijsvragen flink gestegen. Dat gaat allemaal niet vanzelf, dat komt door een PR-afdeling die de laatste tijd flink uitgebreid is. Opvallend genoeg zitten daar veel dames in! Een van hen hoor je al regelmatig in FOK!radio en is vanavond te gast. BrandX hoor je live in de studio. Maar ze komt niet alleen. Moderator MissHobje van het Culinesse à gogo-forum komt mee. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! En je kunt ook mee kijken via de webcam van FOK!radio.

Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

In de crew zitten ze ondertussen niet stil. Er zouden wel weer eens wisselingen in de hoge sferen aan kunnen komen. Er waren in ieder geval wel weer wat mod-wisselingen. Je hoort alle details vanavond van ForumAdmin Shmoopy.

Natuurlijk bellen we ook weer met Sj0rSz over FOK!sport.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!