Ratten-gate rat verliest weer

Stefan
Martijn van den Bergh, de calltv presentator die foto's van de chaos in Belinda Meuldijks huis aan weekblad Privé liet lekken, heeft de rechtszaak tegen Rob de Nijs verloren.

Anderhalf jaar geleden publiceerde Privé foto's van het huis waar Belinda Meuldijk, de ex van De Nijs, waar de ratten door de kamer kropen. Van den Bergh claimt dat De Nijs en zijn huidige vrouw de foto's aan hem gaven om te lekken. De Nijs stelt dat hij wel de foto's heeft gemaakt maar dat ze niet voor publicatie bedoeld waren. De rechter stelt nu dat De Nijs geen schuld heeft in het lekken aan Privé. Bovendien is de rechter klaar met alle aanklachten van Van den Bergh om zijn naam te zuiveren. 'Het is al erg genoeg dat u de foto's heeft aangeleverd', aldus de rechter.

De Nijs is blij. "Door die actie is Martijn zijn baan bij Liveshop kwijtgeraakt en komt hij lastig aan de bak. Terecht! Nu probeert hij allerlei wendingen te geven aan wat hij gedaan heeft, maar daar ging het gerecht niet in mee. Hij heeft alle ellende over zichzelf afgeroepen."