Brad Pitt uitgescholden omdat hij lelijk is

Redactie

Het zal Brad Pitt niet vaak zijn overkomen. Maar de acteur die voor velen geldt als een van de knapste mensen ter wereld, is afgelopen week uitgescholden door een vrouw omdat ze hem zo lelijk vond.

Het incident vond gisteren plaats op een feestje na de uitreiking van de Golden globes, melden getuigen tegen Mail on Sunday. Pitt stond gezellig te keuvelen met wat bekenden toen een vrouw op hem afstormde en begon te tieren dat de acteur er zo onooglijk uitziet in zijn laatste film, The Curious Case Of Benjamin Button.

Pitt speelt daarin een man die bejaard geboren wordt en gedurende zijn leven juist steeds jonger wordt. Door make-up die dit proces voor de kijker geloofwaardig moet maken, werd Pitt volgens de vrouw echter hondslelijk. De verbaasde acteur probeerde haar uit te leggen dat het allemaal in dienst stond van het verhaal, maar zij wilde daar niets van weten. Voordat ze weer wegliep, keek ze nog eens goed naar Pitt zijn gezicht en beet hem toe: 'En dat verschrikkelijke sikje moet je ook afscheren!' Volgens ooggetuigen konden Pitt en zijn vrienden er hartelijk om lachen. Bovendien was de vrouw overduidelijk aangeschoten.