[upd] Robert Jensen komt terug op tv

Bart (BartUlft)

Robert Jensen, je weet wel... die vent die een dagelijkse talkshow had op RTL5, laat weer wat van zich horen. Hij gaat namelijk samen met Jan Paparazzi werken aan een nieuw project.

Hiervoor stopt Jan Paparazzi dan ook direct bij Radio Veronica, waar hij dagelijks in de ochtend te horen was. "Hoe leuk radio ook is, de kans om voor een spannend uitdagend nieuw avontuur van Robert aan de slag te gaan is iets waar ik erg enthousiast over ben en waar ik veel toekomst in zie!", aldus de meestal nietzeggende sidekick met vlinderstrik.

Vorig jaar werd nog bekend dat RTL na vijf seizoenen niet meer verder ging met de talkshow Jensen! Robert Jensen liet daarna nog in een videoboodschap vanuit een zonnig vakantieoord weten dat hij ooit weer terug zou komen. Die tijd lijkt nu gekomen.

Het is nog niet bekend wat het nieuwe project van de heren is. Ook is niet bekend of de lachband weer meedoet in het nieuwe project.

Update 17.21 uur

Zojuist vertelde Jan Paparazzi in de Coen en Sandershow op 3FM dat hij bezig is met het maken van een "gezellig tv-programma. Iedereen zit weer voor de buis. Robert en ik gaan als duo een nieuw programma maken."

Verder wilde hij er nog erg weinig over zeggen, maar Coen en Sander wisten wel uit Jan te trekken dat het een middagprogramma wordt in het weekend, waarbij Robert en Jan als duo gaan concurreren tegen een ander duo. Het lijkt er dus op dat ze op hetzelfde tijdstip als het populaire Life & Cooking van Carlo en Irene gaan uitzenden.

Met dank aan Paul voor de submit.