Zelfmoordpoging pechvogel mislukt driemaal

Djeez

Een 65-jarige, eenzame Fransman zag enorm op tegen de feestdagen. Omdat hij niet alleen aan het kerstdiner wilde zitten, besloot hij zichzelf van het leven te beroven. Helaas voor hem strandden alle drie zijn pogingen.

Omdat hij zo snel niets anders kon bedenken, pakte de man uit het west-Franse Martigne-Briand een touw. Hiermee wilde hij zichzelf verhangen, maar het touw brak waardoor de man iets anders moest verzinnen. Hierna greep hij een mes, om hiermee zijn strot door te snijden. Weer had de Fransoos pech, want het mes bleek bot.

In een laatste poging zichzelf van kant te maken draaide de suïcidaal vier gasflessen open. Hij strooide wat benzine in het rond en stak de boel in de hens. Helaas voor de man had een oplettende buurman inmiddels de brandweer gebeld, die het vuur snel onder controle had.

De eenzame man werd hierna in het ziekenhuis opgenomen met enkele lichte verwondingen. De man zag enorm op tegen de feestdagen. Zijn vrouw had namelijk enkele dagen geleden te kennen gegeven de relatie te willen beëindigen.


De man heeft zichzelf nu opgesloten met een best of-CD van André Hazes