Miley Cyrus wil opnieuw samenwerken met fotografe

Redactie

Miley Cyrus weet de laatste tijd niet helemaal wat ze wil. Begin dit jaar liet ze zich fotograferen door de beroemde Amerikaanse fotografe Annie Leibovitz, maar dat liep wat anders af dan verwacht. Als laatste foto had Leibovitz Cyrus namelijk haar bovenstukje uit laten trekken en haar een handdoek om zich heen laten slaan. Dat had ze beter niet kunnen doen. Want heel Amerika sprak er schande van dat de 15-jarige Cyrus topless poseerde, ook al was er niets meer te zien dan een rug.

Binnen twee weken hadden zowel Cyrus als Leibovitz hun excuses aangeboden aan het Amerikaanse publiek en haastte vader Billy Ray Cyrus zich door te zeggen dat hij net even was weggelopen tijdens die foto. Maar Cyrus is daar schijnbaar niet enorm van onder de indruk geweest.

Ze wil het namelijk nog eens dunnetjes overdoen. Cyrus, die in november 16 jaar werd en dit gevierd zag door zo'n 5000 mensen in het afgehuurde Magic Kingdom van haar werkgever Disney, wil namelijk dolgraag nog eens samenwerken met Leibovitz. Zo zegt ze: "Iedereen buiten Amerika vond de foto geweldig. De Verenigde Staten zijn een beetje bekrompen in dat opzicht, maar ze was zo verschrikkelijk goed en getalenteerd. Ik zou er geen twee keer over nadenken om nog een keer met haar samen te werken, het was ook een erg leuke dag. Al zouden we bepaalde poses misschien maar beter niet meer kunnen doen."

Cyrus wordt afgeschilderd als de nieuwe Lindsay Lohan van Disney, als het aankomt op het uithalen van 'domme' acties. Want buiten het incident met de foto, waar werkgever Disney ook niet bepaald over te spreken was, schijnt ze wel vaker haar eigen zin door te drijven. Zo zou ze niet langer mee willen werken aan de show die haar wereldberoemd maakte, 'Hannah Montana'. Ook deed ze er alles aan om ontslagen te worden. Iets dat haar collega's haar niet in dank afnemen. Daarnaast zou ze ook te vaak in het uitgaansleven worden gespot, iets dat in Amerika op 16-jarige leeftijd nog helemaal niet mag.


Miley Cyrus wil opnieuw samenwerken met fotografe  (foto: DAG)