Chuck Norris schijft anti-homocolumn

Djeez

Chuck Norris  heeft van zich doen spreken. De acteur, beter bekend als Cordell Walker in de actieserie 'Walker, Texas Ranger', heeft in een column fel uitgehaald naar homoseksuelen. Op de Amerikaanse website Townhall.com spreekt hij zijn afschuw uit over 'de onverdraagzame minderheden'.

"In Californië is twee keer gestemd over het homohuwelijk en beide keren is het voorstel verworpen. Toch kunnen de bittere activisten niet accepteren dat de uitkomst de wens is van de meerderheid van de bevolking. Daarom wijzen ze met de beschuldigende vinger naar religieuze groepen zoals de katholieken, protestanten en vooral de mormonen", vindt Norris.

Volgens hem is zelfs zeventig procent van de Afro-Amerikanen tegen het homohuwelijk. "Maar daar hoor je ze niet over. En weet je waarom niet? Omdat ze bang zijn voor racist te worden uitgemaakt. Maar ondertussen kunnen ze wel ongestraft obsceniteiten roepen voor een mormonentempel."

De acteur, die immer trouw op de Republikeinen stemt, gaat er prat op dat hij met velen heeft getracht de winst van Barack Obama te voorkomen. Alles passie ten spijt, Walker is uitgeknokt.

"Maar je hoort ons nu niet door de straten scanderen dat het oneerlijk en een schande is. Hij is door de meerderheid gekozen en we leggen ons neer bij het democratische proces." Toch durft Norris niet te twijfelen aan de democratie. "Dit is de 'Wild West' niet!" 

De column van de vechtjas van weleer is niet enthousiast ontvangen op diverse Amerikaanse homo- en showbizzsites. "Dit stuk staat vol leugens en halve waarheden", vindt de website Queerty.com.

 

Walker
Walker haat mannen met geschoren borstkas