[Upd] Bonnie St. Claire opgenomen in ziekenhuis

Martijn (Tinuzzz_Talpa)

De zangeres Bonnie St. Claire is afgelopen vrijdag opgenomen in het Westfriesgasthuis in Hoorn. Volgens Bonnies manager Henk Roelofs gaat het alleen om een controle. Vanmiddag liet Roelofs nog weten dat zijn zangeres nog steeds in het ziekenhuis ligt.

Het management wil niet bekend maken wat er precies aan de hand is, maar het is in ieder geval niet levensbedreigend. Volgens onbevestigde bronnen zou St. Claire last hebben van vochtophoping in haar lichaam. Het management wil nog niks bevestigen van de bronnen.

Bonnie en haar partner Arne-Jan zijn niet beschikbaar voor commentaar. Toch nog goed nieuws voor de fans, want Roelofs heeft laten weten dat "haar optredens voor komende week waarschijnlijk gewoon doorgaan. Vandaag hoop ik meer te horen."

Update 20:53

De situatie van St. Claire is toch bedreigend, in tegenstelling tot wat Bonnies manager eerder vandaag liet weten. St. Claire is hoogstwaarschijnlijk op de afdeling oncologie terecht gekomen. Volgens RTL Boulevard zijn er problemen met haar lever.

Het overmatig alcoholgebruik van St. Claire blijkt nu ernstig effect te hebben op haar gezondheid en in de loop van de week zal waarschijnlijk bekend worden gemaakt welke behandeling zij moet ondergaan.