'I Love Dries-film gestolen uit hotel'

Michel (OA)

Zanger en acteur Dries Roelvink heeft de laatste tijd maar weinig geluk. Eerst ging de première van zijn film 'I Love Dries' en het concert in Ahoy niet door en vervolgens zou de film niet in de bioscoop verschijnen. Vorige week was hij nog de enige BN'er op de première van zijn eigen film in een Van der Valk-hotel. Het AD bericht nu over de diefstal van de film uit het vd Valk-hotel in Eindhoven.

FOK!ker Laurensl meldt via de submit dat hij gisteravond een van de ongeveer zestig aanwezigen was die de film wilden bekijken. Een medewerkster van het hotel vertelde de fans dat Dries, die een optreden zou verzorgen, het hotel had verlaten en dat de film waarschijnlijk door een bezoeker van de eerste voorstellingsavond was gestolen.

Een ober vertelde aan Laurens dat Dries tijdens de eerste voorstelling zijn fans onnodig liet wachten. Hij stond zogenaamd in de file, terwijl hij volgens de ober al enige tijd in het restaurant zat.

Producent Six Entertainment heeft de voorstellingen voor de komende weken afgelast; een grote teleurstelling volgens Ilona Six. "De tournee liep net zo goed. We zijn er heel bang voor dat er nu illegale kopieën op internet gaat zwerven." Six heeft daarom besloten dat de film eerder dan gepland op dvd wordt uitgebracht.

Met dank aan Laurensl voor zijn verhaal via de submit.