Moeder en broer Jennifer Hudson doodgeschoten

Veerle (Volpez)

De levenloze lichamen van de moeder en de broer van actrice en zangeres Jennifer Hudson zijn gisteren aangetroffen in het huis van Darnell Donerson, de moeder van de actrice. Dit maakte een woordvoerder van Hudson bekend. De politie is nog op zoek naar het 7-jarige neefje.

Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat de sterfgevallen het resultaat lijken te zijn van huiselijk geweld. Het lichaam van de moeder werd gistermiddag in de woonkamer van de woning aangetroffen door een familielid. Deze waarschuwde direct de politie. Later werd het levenloze lichaam van haar zoon Jason Hudson aangetroffen in een slaapkamer. Er waren geen tekenen van een inbraak.

Het 7-jarige neefje, Julian King, lijkt ontvoerd te zijn. De politie heeft een opsporingsbevel uitgegeven waarin melding wordt gemaakt van de mogelijke ontvoering. Er bestaat een kans dat het jongetje wordt vergezeld door een gevaarlijke en gewapende man. Deze man zou al bijna zeven jaar hebben vastgezeten voor onder andere poging tot moord.

Hudson behaalde in 2004 de finale van American Idol en won een Golden Globe en een Oscar voor haar rol in de musicalfilm 'Dreamgirls'. Dit jaar was Hudson te zien in 'Sex and the city'.

 

Met dank aan schoelje voor de submit.