Actie tegen vertrutting en versuffing, in FOK!radio

FOK!radio (FOKradio)

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Sommige bestuurders in Amsterdam willen de hoofstad tot een soort dorp maken. Die angst hebben de initiatiefnemers van 4liberty.nl. Zij zien de 'vertrutting en versuffing' in de hoofdstad, maar ook in de rest van het land met lede ogen aan. En dus luiden ze de noodklok en worden jongeren ingezet om het tij te keren. Via onder andere Hyves, Myspace en een feest in de Amsterdamse club Jimmy Woo moet een 'statement tegen de vertrutting' worden afgegeven. Is dat allemaal wel nodig? IS het probleem wel zo groot? Wat willen de initiatiefnemers bereiken? Allemaal vragen die we gaan stellen aan Michèl Tromp. Niet geheel toevallig is hij ook raadslid voor de VVD in Amsterdam. De connectie met de VVD wordt niet geheel duidelijk op de site, maar lijkt er toch wel te zijn. In hoeverre is de actie dus oprecht en is dit niet gewoon een actie van de VVD? Ook dat vragen we aan hem. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Is Nederland aan het vertrutten en versuffen? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).


Natuurlijk hoor je ook weer al het nieuws over FOK!. ForumAdmin Shmoopy heeft alle nieuwtjes van het forum weer verzameld.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe studio van FOK!radio. Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!