Ronaldo doet het met luxe cokehoer

Rob (R@b)

Voetbalster Cristiano Ronaldo, die momenteel 'officieel' een relatie heeft met de Italiaanse Letizia Filippi (foto's) blijkt ook geregeld van bil te gaan met een luxe cokehoer. Deze dame, Fernanda Brags genaamd, is ontmaskerd door de Britse schandaalkrant News of the World.

De Braziliaanse maîtresse van Ronaldo is voor iedereen te huur á raison van 460 Engelse ponden per uur of 2.000 pond voor een nacht. News of the World regelde na een tip uit het milieu anoniem een afspraakje met haar en nam daarbij de verborgen camera mee. Fernanda liet de undercover-journalist foto's zien van mogelijke vriendinnen die ze zou meenemen als hij een trio wilde. Ook begon ze tegen de journalist op te scheppen over haar relatie met Ronaldo. Ze liet foto's van hen beiden zien.

Nadat de journalist een keuze uit een van haar vriendinnen had gemaakt, bood Fernanda aan er een cocaïnefeestje van te maken: 60 pond per gram. "It's very good. I go crazy with the cocaine. Not bad crazy, good crazy. Sex and coke is so much crazy!" De journalist ging akkoord en regelde een nieuwe afspraak waarbij ook weer de camera geheim werd meegenomen.  Te zien is dan dat Fernanda met een blonde vriendin een hotelkamer inkomt en een zakje cocaïne aan de journalist overhandigt. Daarna startten ze volgens de journalist een lesbische show. 

De undercover journalist vertelde daarop dat hij nog een belangrijke vergadering had en ging er vandoor. De drugs liet hij later onderzoeken: het bleek inderdaad om cocaïne te gaan.

Of Ronaldo, die momenteel bij Manchester United speelt, weet had van wat zijn maîtresse allemaal uitspookte is niet bekend. Overigens is hij in het verleden al meermaals gesignaleerd met call-girls met wie hij zelfs een orgie hield.

Wat foto's zijn hier te zien.  En hier een stukje van de video.