Britney nog steeds onder toezicht

Redactie

Arme Britney Spears, ze was er van overtuigd dat ze nu eindelijk haar vrijheid weer terug zou krijgen. Er was namelijk een hoorzitting waarop zou worden bepaald of het toezicht, dat wordt uitgevoerd door haar vader Jamie Spears, zou moeten worden verlengd of niet. Spears heeft zich de laatste tijd goed gedragen, dus verwachtte iedereen, inclusief Britney zelf, dat ze nu eindelijk weer op eigen benen mocht staat. Helaas pindakaas, niet dus.

Spears' hele advocatenteam was aanwezig in de rechtszaal, met ontbreken van Spears zelf, want die moest ergens optreden. De rechter zei: "Ondanks dat ik geloof in het feit dat mevrouw Spears haar leven heeft gebeterd, wil ik bewijs zien dat het niet alleen een act was. Ik wil zien dat het daadwerkelijk een verandering is. Daarom verleng ik het toezicht tot 2009. Dit toezicht zal in handen blijven van Jamie Spears", aldus rechter Reya Goetz, die het toezicht al vanaf het begin had uitgesproken.

Tegelijkertijd werd in dezelfde zitting besloten of de straatverbod dat Sam Lufti, Britney's voormalige manager, had opgelegd gekregen verlengd zou worden. Nou ook hij viel in de negatieve prijzen, want ook dit vonnis werd verlengd voor onbepaalde tijd. Hetgeen betekent dat wanneer Lufti van dit straatverbod af wil, hij weer een rechtszaak zal moeten aanspannen. Overigens is er op 28 oktober wel weer een zitting waarin het toezicht wordt besproken. De rechter zou dan in een goede bui kunnen beslissen om het toezicht te beëindigen. Tot die tijd kan Spears zich dus maar beter als een engeltje gedragen!