Meisje in stukjes gehakt door ex-vriend

Hans (ItaloDancer)

De Braziliaanse politie heeft een koffer gevonden met daarin het stoffelijk overschot van een Brits meisje. Drie maanden geleden ging de 17-jarige Cara Marie Burke samen met haar vriend naar Brazilië op een toeristenvisum. Daar werd het meisje afgelopen weekend door de inmiddels ex-vriend vermoord en in stukjes gehakt. De romp werd in een koffer in een rivier gedumpt, het hoofd en de ledematen van Cara werden erachteraan gegooid. De politie kon het meisje identificeren aan de hand van een tattoo.

Vandaag kon de politie de bewuste vriend, Mohammed D'Ali Carvalho dos Santos, arresteren. Hij bekende meteen en toonde geen berouw over zijn daad. De 20-jarige man is geboren in Brazilië, maar zijn ouders wonen in Londen, waar hij Cara ook ontmoet heeft. Op een bepaald moment gedurende hun verblijf in Brazilië verbrak Cara de relatie, maar ze woonden nog wel samen in een flatje.

Volgens de politie vertelde Mohammed dat de twee vorige week vrijdagavond ruzie hadden. Cara zou gedreigd hebben de ouders van Mohammed te vertellen dat hij drugs dealde en verslaafd was aan cocaïne. Ook zou ze erover hebben gedacht hem aan te geven bij de politie.

De volgende dag heeft Mohammed haar met een keukenmes vermoord en vervolgens achtergelaten in een bad om nog een feestje te bezoeken. Afgelopen zondag heeft hij haar onthoofd, daarna de armen en benen eraf gehakt en uiteindelijk alles in een river gedumpt. Mohammed nam ook foto's van het in stukken gehakte meisje met zijn mobiele telefoon. Die foto's zullen als bewijs worden gebruikt in de rechtszaal.

Bekijk foto's van de twee.