Dance festival Extrema Outdoor 'Insane Beauty' uitverkocht

Nina (funk_you)

Party-minded Nederland kan 19 juli 2008 weer los gaan op Extrema Outdoor Insane Beauty. De 13e editie van dit dance festival zal plaats vinden in Aquabest bij Eindhoven. In 1996 zagen de organisatoren ruim vijftienhonderd mensen dansen, drinken en sjansen op de eerste editie van het toen nog onbekende en nieuwe festival. Nu twaalf jaar later is Extrema niet meer weg te denken uit de party scene en dit jaar zullen meer dan 35.000 mensen de vibe voelen.

Dat Extrema haar naam heeft gevestigd in Nederland is goed te merken. Het festival is bijna een maand van te voren volledig uitverkocht. Extrema heeft geen bepaald genre voor haar feesten. Er zullen verschillende muziekstijlen zullen te horen zijn. Extreme pakt ook dit jaar uit met de beste nationale en internationale dj’s.  Enkele namen die hun beats op tien verschillende podia laten horen zijn: Fedde le Grand, Erick Morillo, Funkerman, Dave Clarke, Michiel de Hey, Remy, Boys Noize, en Ricky Rivaro.

De voorgaande edities waren zo succesvol dat de organisatie het elk jaar voor elkaar krijgt het nog spectaculairder te maken dan het jaar daarvoor. Dit jaar staat 'Insane Beauty' centraal. Het strand bij Aquabest zal dan ook insane beautiful zijn. De aankleding in combinatie met de opzwepende muziek zal samengevat worden met twee woorden: Insane Beauty.

"Het festival zal worden afgesloten met een indrukwekkende theatershow. Voor de spetterende show zullen drie podia aan elkaar gekoppeld worden zodat er één mega podium ontstaat.  De Insane Beauty Closing Show zal de bezoekers op een fenomenale afsluiten trakteren."

Extrema