'Yes-R grootste hunk'

Rob (R@b)

Rapper Yes-R, die onlangs nog met een ei werd bekogeld, is uitgeroepen tot grootse hunk van Nederland. De lezeresjes van het meidenblad Girlz verkozen Yes-R (Yesser Roshdi) boven  Sascha Visser, Valerio en Jan Smit. ''Ik sta nog steeds met mijn bek vol tanden. Ik weet niet wat me is overkomen", zo zegt de 21-jarige rapper als reactie op zijn verkiezing.  ''Ik zou niet weten waarom ik heb gewonnen. Ik ben in ieder geval blij dat meiden vinden dat ik goed verzorgd ben. Ik moet zeggen dat ik ook wel een schone jongen ben. Ik douche altijd netjes en probeer er altijd goed uit te zien."

Yes-R, die vorig jaar door een vrouwelijke fan werd aangeklaagd wegens seksueel misbruik nadat hij en zijn band seks met haar hadden gehad, zegt erg ijdel te zijn. "Ik zit twee keer per week bij de kapper. Een vriend van mij heeft een eigen kapperszaak en ik wil altijd het nieuwste van het nieuwste hebben. Mijn kleding haal ik op een vast adres. Mijn merk is toch wel Dolce & Gabbana, daar ben ik helemaal gek op. Ik hou gewoon van shoppen."

De neef van Ali B somt ook nog op wat hij zelf knappe dames vindt. Zangeres EliZe hoort daarbij, maar ook Chantal Janzen en Jan Smits vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Foto's van hunk Yes-R staan onder meer hier en hier.