Nederland: Speciaal homohuwelijk voltrokken

Veerle (Volpez)

Het homohuwelijk is al een tijdje geen uitzondering meer. Het huwelijk van Bjorn, Raymond, Henk en Raymond is echter wel heel speciaal. De 25-jarige Bjorn en Raymond Pichon zijn namelijk een eeneiige tweeling.

De tweeling heeft naar eigen zeggen een hele bijzondere band, waardoor het voor hen logisch was om ook de mooiste dag van hun leven te delen. De homo-tweeling trouwde gisteren dan ook tegelijkertijd. Bjorn met zijn partner Henk Netten en Raymond met zijn partner Raymond Kraaijenzang. "We zijn een tweeling en hebben inderdaad dezelfde geaardheid" zei Raymond Pichon. "Wij hadden een aantal jaren geleden al bij elkaar in de gaten dat we homo zijn", vult broer Bjorn aan. "We hebben toen elkaar door de coming-out gesleept. "En wat is er dan mooier om ook nog de trouwdag met elkaar te delen?", vraagt hij retorisch.

Nadat het huwelijk voltrokken was gingen de gelukkigen echtgenoten naar de woonplaats van de beide Raymonds voor een feest. De broers en hun partners zullen ook hun huwelijksreis in Turkije delen.

Met dank aan Raytje25 voor de submit.