Daphne Bunskoek neemt break

GauloisesB.

Daphne Bunskoek neemt na haar afscheid bij RTL Boulevard even tijd voor zichzelf. "Ik neem een zomersabbattical en daarna ga ik rustig kijken wat mijn volgende stap gaat worden", zei Bunskoek vanmorgen tegen Ruud de Wild bij Q-Music.

Vanavond zal de brunette voor het laatst te zien zijn achter de presentatiedesk van het roddelprogramma. Toch ziet Bunskoek het niet als een zwart gat. "Het is niet alleen een eind, maar ook een begin van iets nieuws. Drie jaar was mooi. Het is goed voor mezelf en goed voor het programma als er een fris gezicht op mijn plek komt te zitten." De 34-jarige presentatrice weet niet wie haar opvolger gaat worden. Wel is al bekend dat Winston Gerschtanowitz het programma regelmatig zal presenteren, net als dat nu al het geval is.

De presentatrice bekent gesprekken te voeren met de VPRO, en dat blijft ze naar eigen zeggen ook doen. Aan kinderen moet ze nog niet denken, vertelt ze tegen De Wild. "Wessel en ik voeden de helft van onze tijd zijn dochter op en ik vind het heel leuk om in de andere helft van de tijd helemaal niets te doen." De brunette heeft al langere tijd een relatie met voormalig radio dj Wessel van Diepen, die overigens de stem is van Radio 538.