Vrouw 'getrouwd' met Eiffeltoren

Angelo (Frambozenpudding)

Een vrouw uit Frankrijk heeft wel een heel erg bizarre seksuele geaardheid. Ze voelt zich namelijk aangetrokken tot diverse objecten. Onlangs is ze 'getrouwd' met de Eiffeltoren. Het besloten huwelijk werd bijgewoond door een kleine groep vrienden.

De 37-jarige Erika La Tour Eiffel heeft beloofd de Eiffeltoren voor eeuwig trouw te zijn en het bouwwerk bij te staan in voor- en tegenspoed. Tevens heeft ze het beroemde bouwwerk voor altijd lief.

Erika voelde zich voor het eerst aangetrokken tot objecten toen ze nog aan het boogschieten was. Naast de Eiffeltoren en die boog, heeft de Française onder andere veel liefde voor de Berlijnse Muur en een stuk hek in haar slaapkamer. Ze heeft ook een rol in een documentaire over objectum-seksuele vrouwen. Die term is verzonnen door Eija-Riita Berliner-Mauer, die zelf ook een grote liefde voor objecten heeft en sinds 1981 met de Berlijnse Muur 'getrouwd' is.

De Française vindt haar seksuele geaardheid voor objecten overigens heel normaal. “Ik begrijp niet hoe mensen een kind of een voorwerp op de wereld kunnen zetten, zonder ervan te houden.” zei ze. Toch ligt de oorzaak volgens haar bij haar familie. Ze is aangerand door haar broer en in de steek gelaten door haar ouders. Zodoende moest ze opgroeien in pleeggezinnen.