FOK!Kers: Jaap wint Gouden Kooi

SunChaser
Het is toch fokking niet normaal! De terror is totaal! Jaap gaat de Gouden Kooi winnen. Tenminste, dat denken de FOK!kers in de FP-poll waarop zo'n 5000 users stemden. De Godfather van De Kooi aka Terror Jaap sleept maar liefst 46,7 procent van de stemmen binnen.

Op twee staat Huub met 23,9 procent van de stemmen. De minst favoriete persoon onder de bewoners zelf maakt op FOK! nog een klein kansje om te winnen. Tortelduifjes Brian en Amanda zijn waarschijnlijk gelukkig in de liefde want winnen doen ze vanavond niet volgens FOK! Wie vanavond de meeste stemmen van de kijkers krijgt wint een miljoen plus duizend euro voor elke dag in de met camera's volgehangen villa. De villa winnen ze niet, daar komt Big Brother 213 in.

De reacties zijn dit keer overigens eensgezind. Velen vroegen om de optie: Rot op met de Kooi, zet ze allemaal tegen de muur en het boeit me geen fuck. Wij hebben expres die mogelijkheid niet toegevoegd omdat wij ook wel weten wat jullie er van vinden, namelijk: 'De Gouden Kooi  Talpa  '. Vanavond is de grote finale die wordt gepresenteerd door Bridget en Rutger van GeenStijl. Het programma begint vanavond om 20.30 uur op RTL5.

STEM NU. Je kunt voor de laatste nieuwtjes op het forum terecht in DGK.



Het is fokking niet normaal!