FOK!kers: geen vertrouwen in Hind

SunChaser

FOK!kers hebben geen enkel vertrouwen in een goede afloop voor Nederland in de halve finale van het Songfestival. Dat blijkt uit de poll waarop tot nu toe 2222 users op stemden. Slechts 2,6 procent denkt dat Hind en het liedje een goede kans maken vanavond.

Bijna de helft van de stemmers (47,4%) vindt dat het hele Songfestival belegen is en mag stoppen, 28,2% denkt dat we door het Oostblok sowieso geen kans maken. 15,4 procent vindt Hind én het liedje bagger.

De reacties laten niks te raden over: most_wanted stelt: "Hoe eerder we besluiten op te houden met deze bende des te beter. Dit is geen (eerlijke) wedstrijd meer. Nooit geweest eigenlijk." BVO spreekt dat echter tegen: "Nederland stuurt bagger in en de verdiende liedjes winnen elk jaar. Gemiep over oneerlijk stemmen e.d. is flauwekul, beinvloedt hoogstens de subtop en eronder, ook een Oostblokland zou met de NL'se inzendingen niet hoog eindigen." En paginabeheerder denkt: "Nederland speelt altijd op "safe" (of wat daar voor door moet gaan). Volgend jaar moeten we echt die gekke Herman (Idols) sturen. Dan komen we in elk geval een ronde verder."

Stem nu



Zal de kalkoen Hind verslaan?