TROS-tweelingenband compleet

Redactie
De TROS zoekt niet verder. In de afgelopen weken speurde de omroep samen met presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen naar muzikale tweelingen om samen de band Twinzz te vormen.

De talentenjacht Twinzz was via Nederland 1 te zien en beleefde gisteren zijn finale. De samenstelling van de band is daardoor bekend.

De formatie bestaat uit de tweelingen: Nina& Laura, Rick& Bob en Daniëlle& Maybritt. De drie duo's werden in de eindronde gekozen uit vijf tweelingen. Die vijf vormden de finaleploeg uit in totaal zeventig tweelingen die zich voor het tv-programma hebben opgegeven. De winnaars krijgen een platencontract en gaan samen optreden. De eerste Twinzz-single verschijnt al op vrijdag en heeft als naam De Eerste Dag (Van De Rest Van Je Leven).

De tekst en muziek van dit up-tempo popnummer is geschreven door juryvoorzitter/platenproducer Ferdi Bolland. Andere juryleden waren Lisa Boray (zangcoach) en Gerald van Windt (dans). Het programma Twinzz bleek geen kijkcijferkanon maar scoorde behoorlijk. De TROS-leiding gaf eerder aan tevreden te zijn over het behaalde kijkersaandeel.